Bedlinnen

«
»
 

Bedlinnen


Het prachtige bedlinnen is leverbaar in diverse kwaliteiten Egyptisch katoen en Belgisch linnen. Alles wordt altijd op maat gemaakt, zodat het perfect afgestemd kan worden op de kleuren en maten van uw bed en slaapkamer.
 

Toon alle
Bedlinnen
Dekbedden
Kussens
view details

SOLO

Bedlinnen dessin Solo Prachtige stoffen met een eenvoudige verfijnde afwerking. Kussenslopen zijn voorzien van een dubbele instopstrook, waardoor beide zijden mooi kunnen worden dichtgestopt. Het kussensloop is ook leverbaar met een volant.  ... »
view details

MELO

Bedlinnen dessin Melo Dit prachtige bedlinnen is uitgevoerd met dubbel geborduurde horizontale rand en is leverbaar in diverse stoffen en kleuren.  ... »
view details

OXFORD

Bedlinnen dessin Oxford Dit prachtige dekbedovertrek en kussensloop kenmerkt zich door de subtiele afwerking aan de randen rondom door een fijn dubbel stiksel.... »
view details

DEKBED SUPERIOR

Dekbed Superior Dit luxe donzen dekbed is afgewerkt met een met een fijne satijn. Het dekbed voelt zeer licht en comfortabel. Leverbaar in een zomer en winter versie. De vulling is 100%... »
view details

DEKBED PREMIUM

Dekbed Premium Dit comfortabele dekbed Premium is een heerlijk donzen dekbed. Het dekbed voelt zacht en luchtig. Leverbaar in een zomer- en winterversie. De vulling is 90% eendendons en 10% veertjes.  ... »
view details

DEKBED PRESTIGE

Dekbed Prestige Dit heerlijke dekbed is een 4-seizoenen dekbed, afgewerkt met luxe satijn katoen. Het dekbed heeft een zomer- en een winterversie en voelt warm en comfortabel.  De vulling is 100%... »
view details

KUSSEN SUPERIOR

Pillow Superior   Dit comfortabele kussen is een stevig kussen met een vulling van ganzendons en veertjes. De binnenkern van veren zorgt voor veel volume. De zachte gansendons zorgt voor een uiterst... »
view details

KUSSEN PRESTIGE

Kussen Prestige Dit heerlijke kussen Prestige heeft een vulling van zachte sysnthetische vezelbolletjes. In diverse afmetingen leverbaar.... »
Er zijn geen resultaten die aan uw criteria voldoen. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw!

DEKBEDDEN & KUSSENS

Heerlijke dekbedden en kussens met een vulling van dons of zachte synthetische vezel, dragen bij aan een optimaal comfort en klimaat. In vele varianten en afmetingen beschikbaar.

BEDLINNEN

Het prachtige bedlinnen is leverbaar in diverse kwaliteiten Egyptisch katoen en Belgisch linnen.

Heeft u vragen over onze dekbedden, kussens of bedlinnen neem dan contact met ons op.