Hotels

Hotels

 
Steeds meer hotels kiezen ervoor om hun gasten te laten genieten van het geweldige comfort van Nilson bedden. Een bed is dan ook een van de belangrijkste elementen in een hotel. Alle hotels waar Nilson de bedden mocht 
 
leveren, zijn zeer content met de kwaliteit en service van Nilson en vooral de enthousiaste reacties van hun tevreden gasten. 
 

Voucher aanvragen

 

view details

Hotel Domaine des Etangs - Massignac

Hotel Domaine des Etangs te Massignac garandeerd een unieke ervaring met Nilson Beds. Een perfect gerestaureerd château uit de 11e eeuw, prachtige natuur en een restaurant met michelin ster beloven... »
view details

Hotel Valrose - Rougemont

Bij Nilson Beds zijn we trots om het fantastische Hotel Valrose in Zwitserland te laten zien. Onze partner Rougemont Interiors in Gstaad leverde een geweldig resultaat met ontwerp en inrichting van... »
view details

Hotel Van der Valk - Nijmegen

Bij Van der Valk hotel Nijmegen - Lent zijn inmiddels de Nilson bedden voor alle 116 kamers geleverd, inclusief heerlijke Nilson dekbedden en kussens. Het hotel is in juni 2016... »
view details

Hotel The Dylan - Amsterdam

The Dylan in Amsterdam combineert een unieke locatie met de beste service in het centrum van Amsterdam. Alle door Remy Meijers gerenoveerde kamers zijn in 2014 voorzien van comfortabele Presige bedden... »
view details

Hotel Heritage - Brugge

Hotel Heritage in Brugge is recentelijk volledig gerenoveerd en behoort tot de beste hotels in de regio. Alles staat in het teken van comfort en gastvrijheid. Hun befaamde restaurant Le... »
view details

Fort Resort Beemster

Designer Osiris Hertman tekende voor de metamorfose van het 100 jaar oude Fort Beemster. Het fort maakt onderdeel uit van de stelling van Amsterdam en is een Unesco monument. De 15... »
view details

B&B La Suite - Brugge

Michelin restaurant Sans Cravate opende in september 2013 haar B&B La Suite in het centrum van Brugge. Alle 5 kamers zijn voorzien van luxe Nobel bedden uit de Nilson collectie www.lasuite-bb.com ... »
view details

Zenzez Hotel & Lounge - Apeldoorn

Zenzez Hotel & Lounge is een sfeervol design- en cityhotel, gelegen in een parkrijke omgeving aan de rand van het stadshart van Apeldoorn. Het hotel is gevestigd in een prachtig gerenoveerde... »
view details

Buitenplaats Rustenhoven

Villa Rustenhoven is een charmante historische buitenplaats in Maartensdijk, met vrij uitzicht over uitgestrekte landerijen en gelegen aan prachtige bosgebieden aan de rand van ‘t Gooi. Het prachtige monumentale landhuis uit... »
view details

Pastorie Balegem

Na een grondige restauratie van meer dan drie jaar biedt de als monument geklasseerde pastorie drie gastenkamers, voorzien van fantastische Nilson bedden, model Prestige met Premium topmatras. Dit in een harmonieuze... »
view details

Hotel Villa de Duinen - Noordwijk

In 2010 heeft de sympathieke villa een ingrijpende totale 'make-over' ondergaan. De villa, oorspronkelijk gebouwd in 1902, ademt een bijzondere sfeer uit van grande-allure, met respect voor historie. Een inspirerende... »
view details

B&B Le Nord

De oude stadswoning naast onze bistro is smaakvol gerenoveerd tot een luxe bed & breakfast. Het interieur werd ingericht met Rivièra Maison accessoires en meubilair. Hier zullen wij het thuisgevoel centraal plaatsen,... »
Er zijn geen resultaten die aan uw criteria voldoen. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw!

Hotels

Steeds meer hotels kiezen ervoor om hun gasten te laten genieten van het geweldige comfort van Nilson Beds. Een bed is dan ook een van de belangrijkste elementen in een hotel.

Samenwerken

Nilson Beds werkt graag samen met hotels. Overweegt u ook om uw gasten een fijne nachtrust te geven met Nilson Beds, maar heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.