ABOUT

NEWS

SALE

DEALERS

HOTELS

DESIGNERS

PROJECTEN

NEW SHOWROOM

BROCHURE

CONTACT


Ne | En | Fr | De

FAQ

Staat uw vraag niet bij de vragen hieronder, vul dan het vragenformulier onderaan de pagina in.
Hoelang is de levertijd?
De levertijd van producten uit de Nilson collectie is ongeveer 8 weken. In overleg zijn vaak kortere levertijden mogelijk.
Wat is het verschil tussen Medium, Firm en Extra Firm?
De stevigheid van de matrassen wordt bepaald door de veren die zijn gebruikt in de matrassen. De stevigheid van de veren wordt bepaald door de dikte van de veren. Welke matras u het beste kunt kiezen hangt af van uw gewicht en uw wensen.
Voor wat betreft de stevigheid hanteren we meestal de volgende categorien: < 70 kg Medium, 70 - 90 kg Firm, > 90 kg Extra Firm.
Wat is de levensduur van een bed?
Hoelang een bed meegaat hangt af van de materialen die gebruikt zijn in het bed. Over het algemeen gaat een bed dat is opgebouwd uit duurzame (natuurlijke) materialen langer mee dan een bed dat is opgebouwd uit moderne materialen. Een Nilson bed met natuurlijke materialen gaat normaal gesproken ongeveer 25 jaar mee.
Welke artikelen kunnen op maat gemaakt worden?
Alle producten uit de Nilson collectie kunnen op maat gemaakt worden. Daarnaast kunt u bij Nilson terecht voor een eigen ontwerp.
Welke hoofdborden kunnen worden voorzien van verlichting?
Alle hoofdborden kunnen worden voorzien van verlichting en schakelaars. Het hoofdbord zal in sommige gevallen wel aangepast moeten worden. Neem voor specifiekere informatie omtrent de verlichting in hoofdborden contact met ons op. 
Wat is de prijs van een Nilson bed?
De prijs van een Nilson bed hangt af van de afmeting, de gebruikte materialen en de uitvoering. Zo is een bed met natuurlijke materialen kostbaarder dan een bed met moderne materialen. Voor meer informatie adviseren we u om contact met ons op te nemen.
Ik heb een andere vraag!
Stel uw vraag in het onderstaande vak en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

INFORMATIE AANVRAAGHeeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Bel mij terug 
 

Stel een vraag 

Wij nemen z.s.m. contact met u op!

x