ABOUT

NEWS

DEALERS

HOTELS

DESIGNERS

PROJECTEN

NEW SHOWROOM

BROCHURE

CONTACT


Ne | En | Fr | De

Hotels

Hotels

 
Steeds meer hotels kiezen ervoor om hun gasten te laten genieten van het geweldige comfort van Nilson bedden. Een bed is dan ook een van de belangrijkste elementen in een hotel. Alle hotels waar Nilson de bedden mocht 
 
leveren, zijn zeer content met de kwaliteit en service van Nilson en vooral de enthousiaste reacties van hun tevreden gasten. 
 

Voucher aanvragen

 

view details

Hotel Mondragon - Zierikzee

Bij Mondragon kunt u ‘ouderwets’ genieten en rekenen op klassieke persoonlijke hoffelijkheid. De 38 hotelkamers en 3 suites zijn uiterst luxueus en met oog voor detail ingericht. Diverse thema’s uit de... »
view details

The Craftsmen - Amsterdam

Aan de Singel 83 in Amsterdam vestigt zomer 2019 luxury boutique hotel The Craftsmen. In dit historische grachtenpand wordt moderne luxe gecombineerd met authentieke objecten en materialen. Een ware ode... »
view details

Chateau Wittem - Wittem

Château Wittem is een intiem boutique-hotel middenin het Zuid-Limburgse Heuvelland. In de setting van dit monumentale en charmante château wordt u gastvrij ontvangen tijdens een exclusief verblijf. U kunt logeren... »
view details

Amstel Hotel - Amsterdam

Anita Bos, General Manager: "Het vijfsterren InterContinental Amstel Amsterdam is nog net zo luxe, uniek en elegant als tijdens de opening in 1867. De heerlijk ruime hotelkamers bieden naast vele historische... »
view details

De Nederlanden - Vreeland

In een pittoresk plaatsje aan de rivier de Vecht ligt Michelin restaurant-hotel De Nederlanden. Bij aankomst in Vreeland wordt u verrast door de prachtige landelijke omgeving, het uitzicht op de... »
view details

Duinhotel Tien Torens - Zoutelande

Slapen in de duinen, het geruis van golven op de achtergrond en uitzicht op de kustlijnen van de Zeeuwse Riviera. Duinhotel Tien Torens is een bijzonder hotel dat op unieke... »
view details

Twenty Seven Hotel - Amsterdam

In het hart van Amsterdam, direct voor het monument op de Dam, met prachtig uitzicht over het koninklijk paleis, zal vijfsterren superieur Hotel Twenty Seven zijn deuren openen. Naast de zijde... »
view details

Vestinghotel - Naarden

Vestinghotel in Naarden is een prachtig boutiquehotel, gebouwd in het voormalige stadsarchief en centraal gelegen tegenover de grote kerk. Vestinghotel is een laagdrempelig hotel voor iedereen, waar ze goede service... »
view details

Boutiquehotel de Sterrenberg - Otterlo

Hotel De Sterrenberg in Otterlo is in 2017 volledig gerenoveerd en heeft in 19 'deluxe' kamers prachtige Prestige bedden staan van Nilson. Het hotel is gelegen naast het Nationaal Park... »
view details

Boutiquehotel Staats - Haarlem

Boutiquehotel Staats in Haarlem heeft alle 21 kamers voorzien van Prestige bedden van Nilson, uitgevoerd in de meest prachtige kleuren! Met oog voor design, moderne luxe en warm comfort is... »
view details

The Toren - Amsterdam

Hotel The Toren in Amsterdam bestaat uit 2 monumentale grachtenpanden op de Keizersgracht. Deze typische patriciërswoningen uit de 17e eeuw zijn fraai omgevormd tot een prachtig hotel. In beide panden is... »
view details

Hotel Nobel - Ameland

Midden in het authentieke dorp Ballum op Ameland, is de gastvrijheid van Nobel al meer dan 100 jaar een begrip. Uiteraard zijn wij bij Nilson heel trots om hiervan deel... »
view details

Badhotel Bruin - Vlieland

Badhotel Bruin is een persoonlijk en kleinschalig boutique hotel op Vlieland. Het monumentale pand uit 1896 heeft een rijke historie en staat op Vlieland bekend als "het hotel". Geniet van... »
view details

Hotel Van der Valk - Nijmegen

Bij Van der Valk hotel Nijmegen - Lent zijn inmiddels de Nilson bedden voor alle 116 kamers geleverd, inclusief heerlijke Nilson dekbedden en kussens. Het hotel is in juni 2016... »
view details

Hotel Piet Hein - Amsterdam

Boutique hotel Piet Hein is onlangs volledig gerenoveerd. Alle 81 kamers zijn helemaal ingericht door Riviera Maison. Nilson Beds leverde de comfortabele boxspringbedden. Piet Hein is een oase van rust... »
view details

Hotel Domaine des Etangs - Massignac

Hotel Domaine des Etangs te Massignac garandeert een unieke ervaring met Nilson Beds. Een perfect gerestaureerd château uit de 11e eeuw, prachtige natuur en een restaurant met michelin ster beloven... »
view details

Hotel The Dylan - Amsterdam

The Dylan in Amsterdam combineert een unieke locatie met de beste service in het centrum van Amsterdam. Alle door Remy Meijers gerenoveerde kamers zijn in 2014 voorzien van comfortabele Presige bedden... »
view details

Hotel Valrose - Rougemont

Bij Nilson Beds zijn we trots om het fantastische Hotel Valrose in Zwitserland te laten zien. Onze partner Rougemont Interiors in Gstaad leverde een geweldig resultaat met ontwerp en inrichting van... »
view details

Hotel Heritage - Brugge

Hotel Heritage in Brugge is recentelijk volledig gerenoveerd en behoort tot de beste hotels in de regio. Alles staat in het teken van comfort en gastvrijheid. Hun befaamde restaurant Le... »
view details

Fort Resort Beemster

Designer Osiris Hertman tekende voor de metamorfose van het 100 jaar oude Fort Beemster. Het fort maakt onderdeel uit van de stelling van Amsterdam en is een Unesco monument. De 15... »
view details

B&B La Suite - Brugge

Michelin restaurant Sans Cravate opende in september 2013 haar B&B La Suite in het centrum van Brugge. Alle 5 kamers zijn voorzien van luxe Nobel bedden uit de Nilson collectie www.lasuite-bb.com ... »
view details

Zenzez Hotel & Lounge - Apeldoorn

Zenzez Hotel & Lounge is een sfeervol design- en cityhotel, gelegen in een parkrijke omgeving aan de rand van het stadshart van Apeldoorn. Het hotel is gevestigd in een prachtig gerenoveerde... »
view details

Pastorie Balegem

Na een grondige restauratie van meer dan drie jaar biedt de als monument geklasseerde pastorie drie gastenkamers, voorzien van fantastische Nilson bedden, model Prestige met Premium topmatras. Dit in een harmonieuze... »
view details

Hotel Villa de Duinen - Noordwijk

In 2010 heeft de sympathieke villa een ingrijpende totale 'make-over' ondergaan. De villa, oorspronkelijk gebouwd in 1902, ademt een bijzondere sfeer uit van grande-allure, met respect voor historie. Een inspirerende... »
view details

B&B Le Nord

De oude stadswoning naast onze bistro is smaakvol gerenoveerd tot een luxe bed & breakfast. Het interieur werd ingericht met Rivièra Maison accessoires en meubilair. Hier zullen wij het thuisgevoel centraal plaatsen,... »
Er zijn geen resultaten die aan uw criteria voldoen. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw!

Hotels

Steeds meer hotels kiezen ervoor om hun gasten te laten genieten van het geweldige comfort van Nilson Beds. Een bed is dan ook een van de belangrijkste elementen in een hotel.

Samenwerken

Nilson Beds werkt graag samen met hotels. Overweegt u ook om uw gasten een fijne nachtrust te geven met Nilson Beds, maar heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.
Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Bel mij terug 
 

Stel een vraag 

Wij nemen z.s.m. contact met u op!

x