ABOUT

NEWS

SALE

HOTELS

DESIGNERS

PROJECTEN

NEW SHOWROOM

BROCHURE

VACATURES

CONTACT


Ne | En | Fr | De

Bedden

«
»
 

Bedden

Slapen op natuurlijke materialen

Alleen de beste kwaliteit materialen, staan garant voor het unieke comfort van Nilson bedden. Van het massief houten frame en duurzame pocketveren, tot de comfortlagen van wol, katoen, paardenhaar, Premium foam of latex. Elk bed wordt volledig naar wensen van onze klanten gemaakt.

De natuurlijke ingrediënten in een Nilson bed zijn onovertroffen en hebben zich in de natuur bewezen als de beste vocht- en klimaatregelaars. Het zijn materialen die ademen. Een Nilson bed is daarom van nature luchtig, droog en anti allergisch.

Toon alle
100% natuurlijk
Verstelbaar
view details

PRESTIGE

Hotel-luxe met bed prestige Dit heerlijke bed Prestige vindt u in de meest luxe hotels, tot grote tevredenheid van de gasten. Door de optimale combinatie van hoogwaardige pocketveren met zoneverdeling en... »
view details

ELEGANCE

Bed Elegance is het hotelbed Prestige maar dan verstelbaar; voor extra comfort. Prestige vindt u in de meest luxe hotels, tot grote tevredenheid van de gasten. Door de optimale combinatie... »
view details

SUPREME

Topklasse comfort Model Supreme met Premium matrassen, maakt indruk vanwege zijn uitzonderlijke comfort. De matras met hoge pocketveren en zone verdeling is gestoffeerd met biologisch katoenen tijkstof. De luxe topmatras met comfortlagen... »
view details

ROYAL

Nilson verstelbaar comfort Het toppunt van luxe biedt model Royal. Met een afstandbediening is het hoofd- en voeteinde verstelbaar. De beweegbare bodem is perfect verborgen in de bedomranding, zodat motoren uit... »
view details

ALLURE

100% natuurlijke materialen Slaapsysteem Allure bestaat uit een bodem en matras, zonder topmatras. De hoge pocketveren matras met soepele schouderzone is uiterst comfortabel en in diverse hardheden leverbaar.  Leverbaar in vele afmetingen en bekledingsstoffen. ... »
view details

NOBEL

Met luxe topmatras Bed Nobel bestaat uit 3 lagen: bodem, matras en topmatras. De pocketveer matras heeft een soepele schouderzone en is in verschillende hardheden leverbaar. De dikke handgeknoopte topmatras zorgt voor extra... »
view details

HILTON

Beste bed ter wereld? Bed Hilton heeft een bodem met dubbele veerlaag, hoge pocketveer matras met soepele schouderzone en extra dikke topmatras met royale lagen wol, katoen en paardenhaar. Bed Hilton is... »
view details

AVANTGARDE

Natuurlijk en verstelbaar Bed Avantgarde is het verstelbare bed uit de Superior collectie. Het hoofd- en beengedeelte is traploos en verstelbaar en zorgt daarmee voor nóg meer comfort. Avantgarde wordt geleverd met topmatras... »
Er zijn geen resultaten die aan uw criteria voldoen. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw!

Combineer met een hoofdbord

Elk bed wordt op bestelling in Nederland gemaakt, waardoor de gewenste afmeting en stoffering gekozen kan worden. Bij een bed wordt vaak een hoofdbord gekozen, om het geheel mooi aan te kleden.

Klik hier voor een overzicht van hoofdborden.

Staat uw hoofdbord er niet bij? Laat ons dan weten wat uw wensen zijn. 

PRIJZEN

Bent u benieuwd naar de prijzen van onze bedden? Als u globaal uw wensen aan ons doorgeeft, dan geven wij u graag een richtprijs.
Zodra u al meer weet over gewenste afmeting en stoffering, dan kunnen we geheel vrijblijvend een offerte voor u maken.

Neem voor meer informatie over prijzen contact met ons op.
 
Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Bel mij terug 
 

Stel een vraag 

Wij nemen z.s.m. contact met u op!

x