ABOUT

NEWS

DEALERS

HOTELS

DESIGNERS

PROJECTEN

NEW SHOWROOM

BROCHURE

CONTACT


Ne | En | Fr | De

News | Nilson Beds presenteert stijlvol blauw ensemble 
van Wolterinck Design

09/2019
“Blauw is de lievelingskleur van de wereld,” verklaarde een kleurexpert ooit. Ook Nilson Beds koos voor deze ‘all time favorite’ voor de uitvoering van haar nieuwe showroompresentatie op het ETC Design Center. 
De nieuwe presentatie betreft een combinatie van twee hoofdborden die samengevoegd een compleet nieuw en verrassend beeld opleveren. Hoofdbord Marseille is uitgevoerd in een diep glanzende velours en wordt ‘omarmd’ door hoofdbord Menton, welke is gestoffeerd met grijs-blauw nubuckleer. 


"Blauw is de lievelingskleur van de wereld."
Menton en Marseille zijn beide ontworpen door Wolterinck Design en vernoemd naar Zuid-Franse havenplaatsen. ‘Een goed ontwerp kenmerkt zich door eenvoud en is tijdloos,’ vertelt Nilson-oprichter Rijndert Fluit. ‘Wanneer je een tijdloos ontwerp uitvoert in stoffen en kleuren van nu, gaat het met de tijd mee. Voor het nieuwe seizoen hebben we gekozen voor rijke, natuurlijke materialen in eigentijdse blauwtinten.’

Schoonheid van eenvoud
‘Door deze twee hoofdborden achter elkaar te plaatsen maak je echt een statement in de slaapkamer. Daarnaast zorgt de combinatie van twee verschillende stoffen voor een geraffineerd effect. We werken graag met ontwerpers als Marcel Wolterinck. Zij delen onze passie voor tijdloze vormgeving en hoogwaardige kwaliteit tot in de kleinste details. En zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen.’

Beddengoed 
De boxspringbedden zijn, evenals hoofdbord Marseille, bekleed met blauwe velours. Het bed is gestyled met glanzende lakens en kussenslopen van Egyptische katoen in fris ijsblauw. Een luchtige linnen sprei in staalblauw, gedrapeerd op het voeteneind, zorgt voor de finishing touch. 

Styling 
Dit tijdloze Nilson bed past zich moeiteloos aan aan verschillende woonstijlen. Of men nu kiest voor boudoir chique, stoer vintage of minimalistisch. Ingericht met de juiste wand- en raambekleding, vloer, slaap-kamermeubels, verlichting en accessoires ontstaat de gewenste sfeer.

De presentatie van Nilson Beds vindt u op stand 208A van het ETC Designer Center in Culemborg.

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Bel mij terug 
 

Stel een vraag 

Wij nemen z.s.m. contact met u op!

x