ABOUT

NEWS

SALE

HOTELS

DESIGNERS

PROJECTEN

NEW SHOWROOM

BROCHURE

VACATURES

CONTACT


Ne | En | Fr | De

News | Bedtime Stories (4)

10/2020

De woonmaand oktober is aangebroken. De dagen worden korter en de avonden langer. Tijd om het binnenshuis weer gezellig te maken en ‘winterproof’ het najaar in te gaan. Wij vertellen u graag hoe u van uw slaapkamer een fijne warme plek maakt. 

Lees verder voor tips onder de foto's.


Dekbed
Wakker worden van de kou is niet nodig met een heerlijk comfortabel dekbed. Een vierseizoenen-dekbed is de ideale oplossing. Eén laag in de zomer en twee in de winter. Met handige drukknopen maakt u ze aan elkaar. Nilson heeft dekbedden voor alle seizoenen.

Plaids
Een of twee mooie plaids op uw bed is niet alleen lekker warm. Het geeft ook sfeer aan uw slaapkamer. Combineer plaids van verschillende materialen en/of kleuren voor een geraffineerd effect. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen voor het stylen van uw slaapkamer en adviseren wij u graag over mooie plaids. Bekijk dan ook onze heerlijke zachte plaids van imitatie-bont.

Sierkussens
Een set mooie kussens met diverse prints maken van uw bed een echte ‘masterpiece’. In onze showroom vindt u de mooiste sierkussens. Wij helpen u graag om een combinatie samen te stellen.
 
Vloerkleed
Met blote voeten uit bed stappen op een lekker warm kleed. Vooral in de winter is dit extra aangenaam! Vloerkleden van zachte hoogpolige materialen of stoere wol. In onze collectie vindt u zeker iets dat bij uw smaak past.

Verlichting
Met een goed boek nog even de avond afsluiten. Een fijn ritueel voor het slapengaan. Een goede leeslamp passend bij de stijl van uw hoofdbord en slaapkamer is dan essentieel.

Kaarslicht
Even gezellig wat kaarsen aan, al dan niet met een ontspannende geur. Rustgevende muziek op de achtergrond. Creëer uw eigen fijne sfeer tijdens lange winteravonden.

Neem voor informatie over de getoonde producten op de foto's contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.
Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Bel mij terug 
 

Stel een vraag 

Wij nemen z.s.m. contact met u op!

x