ABOUT

NEWS

SALE

HOTELS

DESIGNERS

PROJECTEN

NEW SHOWROOM

BROCHURE

VACATURES

CONTACT


Ne | En | Fr | De

Projecten

Projecten

 
Over de hele wereld genieten mensen van het geweldige comfort van Nilson bedden. Voor veel particuliere klanten leverde Nilson bedden, hoofdborden en
 
accessoires zoals meubelen en bedlinnen. Alle producten zijn gemaakt naar wens van de klant, in gewenste comfort, maat en uitvoering. 
 

view details

Villa in Brabant

Voor het interieur van deze landelijk gelegen villa in Brabant nam Remy Meijers het exterieur als uitgangspunt. Het resultaat is een karakteristiek woonhuis dat de geslaagde samenwerking tussen alle betrokken... »
view details

Herenhuis in Hoorn

Custom made Nilson bed and headboard for high-end project in Moscow. Interested in top quality sleeping comfort, custom made for you? Contact us for more information via... »
view details

Penthouse in Amsterdam

Op het dak van twee historische Amsterdamse panden werd dit luxe en eigentijdse penthouse gebouwd dat werd ingericht door Osiris Hertman. Het op maat gemaakte keukenblok gaat naadloos over in een... »
view details

Chalet - Gstaad

In het fameuze ski-oord Gstaad worden de luxe chalets regelmatig voorzien van Nilson bedden. De interior designers van Rougemont Interiors in Gstaad kennen in Nilson al jaren hun partner voor... »
view details

Penthouse aan de gracht

Op de bovenste verdieping van een negentiende-eeuws grachtenpand ligt dit luxe penthouse. Ontwerper Remy Meijers werkte met de mooiste natuurlijke materialen waardoor een bijzondere sfeer is ontstaan: eiken, beton ciré en... »
view details

Penthouse in Den Haag

Een penthouse met internationale allure ontworpen in de kenmerkende stijl van Osiris Hertman. Stoere materialen, onderscheidende verlichting en spannende contrasten geven een bijzondere sfeer en warmte. Nilson leverde de comfortabele... »
view details

Villa in Vleuten

Een villa in Vleuten werd door Remy Meijers omgetoverd tot een loftachtige woning vol ruimte en licht. De voormalige boerenschuur werd bij het huis getrokken en zo ontstond een royaal... »
view details

Villa in het Gooi

Wanneer het in- en exterieur gelijktijdig worden ontworpen, levert dit een droomhuis op van formaat. Zo ook deze villa in het Gooi waar interieurarchitect Remy Meijers zijn ideeën heeft kunnen... »
view details

Zen Villa - Alkmaar

Niets, behalve de honingglans van de voordeur, doet het warme exotische interieur vermoeden dat deze statige villa in Alkmaar herbergt. Ontwerper Osiris Hertman is er in geslaagd oorspronkelijke klassieke elementen... »
view details

Salon Residence - Laren

Het recent gerenoveerde Museum Singer Laren nodigde 18 gerenommeerde interieurontwerpers uit in hun museum om het meest inspirerende boutiquehotel van Nederland te creëren. Als hoofdleverancier voor de slaapkamers presenteerde Nilson Beds,... »
view details

Prive villa - Nederland

Interior designer Francois Hannes verzorgde het volledige ontwerp en inrichting van deze stijlvolle villa. De slaapkamer is voorzien van een op maat gemaakt Nilson bed en hoofdbord, naar ontwerp van... »
view details

Herenhuis - Amsterdam

Een verrassende en kleurrijke setting van een Nilson bed met Menton hoofdbord en nachtkastjes. Onze partner Stock Interiors deed de verbouwing en inrichting van dit pand in Amsterdam. Er ontstond... »
view details

Appartement - Rotterdam

In het gebouw De Rotterdam, naar ontwerp van Rem Koolhaas, richtte Brigitte van R-styled een geweldig appartement in. Brigitte kreeg carte blanche en koos voor de inrichting natuurlijke materialen en... »
view details

Stadsvilla - Amsterdam

Het interieur van deze ruim honderd jaar oude stadsvilla is door interior designers Remy Meijers volledig gerenoveerd. Dankzij het materiaalgebruik, de zes openhaarden en de in ere herstelde klassieke details... »
view details

Penthouse - Amsterdam

Het kenmerkende warme interieur van dit Amsterdamse penthouse, is gemaakt door Marcel Wolterinck. De top kwaliteit bedden zijn van Nilson, met op maat gemaakte hoofdborden in nubuck gestoffeerd. www.wolterinck.com... »
view details

Prive villa - Abu Dhabi

Grote villa in Abu Dhabi, waar alle 8 slaapkamers zijn voorzien van Nilson bedden. Dit 1000m2 project werd in augustus 2014 voltooid, door Lydia Seltz Interior Design.... »
view details

Penthouse - Den Haag

Nilson leverde bedden en bedlinnen voor dit unieke penthouse in Den Haag. Design en realisatie door Roelfien Vos. www.roelfienvos.com... »
view details

Grachtenpand - Amsterdam

Interior designers Robin Toetenel & Ingrid Steyrer van Ethnic Chic uit Amsterdam realiseerden dit prachtige interieur met Nilson bed. www.ethnicchic.com... »
view details

Villa - Rotterdam

Prachtig project met luxe slaapkamers compleet verzorgd met bedlinnen en bedmeubels op maat gemaakt. Ontwerp van Eric Kant.  www.erickant.com... »
view details

Art Chalet - Courchevel

Nilson heeft diverse comfortabele bedden geleverd voor dit bijzondere luxe chalet in Courchevel. ... »
view details

Showroom Wolterinck - Laren

Wolterinck Laren heeft bij de restyling van haar showroom weer prachtige Nilson producten geplaatst. www.wolterinck.com... »
view details

Chalet Marco Polo - Val d’Isère

Omgeven door de Franse Alpen en sneeuw ligt dit luxe chalet met zes prachtige slaapkamers. Nilson Beds leverde de op maat gemaakte bedden. Dus een goede nachtrust is gegarandeerd!  Meer informatie: chaletmarcopolo.com ... »
view details

Droomhuis Wolterinck - Zeeland

In dit droomhuis van Marcel Wolterinck staat een Nilson bed met hoofdbord en nachtkastjes, naar ontwerp van Wolterinck.  www.wolterinck.com... »
view details

The Grey House - Excellent beurs

Op de Excellent beurs in Rotterdam presenteerde de bekende Interior designer Remy Meijers een compleet 'Grey House'. Hierin nam zijn prachtige ontwerp voor Nilson een centrale plaats in.  www.remymeijers.nl... »
view details

Lake Como House - Italy

Voor deze authentieke villa aan het Comomeer, ingericht door Ethnic Chic, leverde Nilson luxe handgemaakte matrassen. www.ethnicchic.com... »
Er zijn geen resultaten die aan uw criteria voldoen. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw!

PROJECTEN

Nilson werkt voor projecten veel samen met interieurarchitecten. Als particulier bent u ook van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken. 

SAMENWERKEN

Nilson werkt graag samen met nieuwe interieurarchitecten en interieurdesigners. Overweegt u met ons samen te werken, maar heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Bel mij terug 
 

Stel een vraag 

Wij nemen z.s.m. contact met u op!

x